Å leve nå nrk

Å leve nå – NRK TV

Etter basehoppulykken ingen trodde han skulle overleve, fortsetter Kristian å hoppe. Men hva er konsekvensene av å leve et liv på kanten?

Å leve i trua – 2. Vi er hinduar (Sesong 1) – NRK TV

23. aug. 2022 — Når Samahit flytter for å studere, blir familien med og velsignar hybelen hans. Brudeparet Navi og Karan har guddomleg status i sitt eige …

Dokumentar – NRK TV

Mange skjelver i shortsene når FIFA, Cristiano Ronaldo og Manchester Citys hemmeligheter blir … Kunstnerparet ønsker å leve et mer klimanøytralt liv.

Tid til å leve – 4. Alenepappa (Sesong 1) – NRK TV

24. jan. 2017 — I Gullvika skal de oppfylle den store drømmen om å leve ett år i villmarka, være sjølberga med mat og ha et blomstrende kjæresteliv.

Å leve i trua – NRK TV

23. aug. 2022 — Eldgamle ritual er viktige i alle religionar. Store hendingar i livet knyter generasjonar saman. Men korleis er det å leve i trua i ei …

Sosialkanalen – Leve til jeg dør – eller bare overleve? – NRK TV

Hvordan er det å leve og arbeide på et sykehjem? Sendt fra Ammerudhjemmet i Oslo. … Sesong 1987. Når nettene blir lange · Omsorgssvikt i offentlig regi?

Tid til å leve – 2. Matauke (Sesong 1) – NRK TV

10. jan. 2017 — Familien på Gulheim blir saueeiere når fem lam kommer til gårds. Og nå skal barna få vite hvor maten kommer fra.

Kropp og helse – NRK TV

Ahmed og Team Physix. Dokumentarserie om Ahmed som fikk forandret livet sitt da han oppdaget sporten street workout. Nå vil han bruke bakgrunnen sin til å …

NRK TV

Se hele NRKs store utvalg av serier, dokumentarer, underholdning, film, sport og nyheter.

Keywords: å leve nå nrk