Exit vg

NRK bekrefter sesong tre av «Exit» – VG

1. des. 2021 — Suksess-serien «Exit» får en sesong tre. Mye av handlingen er basert på nye intervjuer med folk på innsiden av finansmiljøet – og Økokrim.

Suksess-serien «Exit» får en sesong tre. Mye av handlingen er basert på nye intervjuer med folk på innsiden av finansmiljøet – og Økokrim.

Klart for innspilling: Avslører detaljer om nye «Exit» – VG

25. jan. 2022 — Han har foreløpig vært sparsom med detaljer rundt den neste sesongen av «Exit». Men nå avslører han at kryptovaluta blir et gjennomgangstemaet i …

I februar starter innspillingen av sesong tre av «Exit». Kryptovaluta blir et sentralt tema i NRK-serien – og en islandsk regissør får ansvaret for flere av episodene.

Virkelighetens «Exit»-kvinner forteller – VG

Virkelighetens «Exit»-kvinner forteller – VG

5. mar. 2021 — Nylig ble sesong to av TV-serien «Exit» lansert på NRK. Du kan betale med Vipps. Velg abonnement.

TV-anmeldelse «Exit» sesong 2: Mørketiden er ikke over – VG

3. mar. 2021 — TV-anmeldelse «Exit» sesong 2: Mørketiden er ikke over. Fire sosiopatiske drittsekker og en hevnreise. VG External.

Fire sosiopatiske drittsekker og en hevnreise.

Nær 1,3 millioner har sett hele «Exit» – VG

15. mar. 2021 — Alle de åtte episodene i den andre runden av «Exit» er nå strømmet av over én million, og i snitt 1.150.000 mennesker.

Litt over en uke etter premieren på sesong to, kan «Exit» skilte med nye knalltall.

Åpner for ny sesong av «Exit» – VG

8. mar. 2021 — Dramasjef Ivar Køhn i NRK utelukker ikke at det blir mer «Exit». – Vi har snakket om en sesong tre, sier han til VG.

Dramasjef Ivar Køhn i NRK utelukker ikke at det blir mer «Exit». – Vi har snakket om en sesong tre, sier han til VG.

699.000 så hele «Exit» i løpet av helgen – VG

8. mar. 2021 — I løpet av helgen har hele 699.000 sett hele sesongen på NRK TV. Totalt har 1,16 millioner sett første episode av «Exit».

I løpet av helgen har hele 699.000 sett hele sesongen på NRK TV. Totalt har 1,16 millioner sett første episode av «Exit».

Skuespiller Jon Øigarden får kritikk for «Exit»-rolle i festvideo

Skuespiller Jon Øigarden får kritikk for «Exit»-rolle i festvideo – VG

10. des. 2021 — Kommunikasjonssjef Petter Brunnberg i ABG Sundal Collier skriver i en e-post til VG fredag at «Exit»-festen er avlyst. Han ber også om …

Både NRK og «Exit»-produsenten reagerer på at skuespiller Jon Øigarden (50) deltar i en «Exit»-lignende video for meglerhuset ABG Sundal Collier.

«Exit» – VGTV

«Exit» – VGTV. … Se de første klippene fra sesong tre av NRK-suksessen «Exit». Akersgata 55 0180 Oslo. Send oss din video. Aktivér foreldrekontroll

VGTV er Norges største web-tv-kanal. Nyheter, sport og underholdning.

Keywords: exit vg, vg exit