Jodix vg

Annonsørinnhold: Derfor bør du ha jodtabletter i medisinskapet

Jodix-tablettene kommer i to ulike pakninger, med 10 eller 100 tabletter. – En pakning bestående av ti tabletter vil være tilstrekkelig som behandling for en …

Med bakgrunn i økt risiko for atomulykker oppfordrer nå myndighetene alle under 40 år, samt gravide og ammende, til å gå til innkjøp av jod-tabletter.

Nakstad om jod-hamstring: Mange kjøper feil tabletter – VG

3. mar. 2022 — JODIX ER RIKTIG: Høykonsentrert jod som reduserer risikoen for å få kreft i skjoldbruskkjertelen ved en atomhendelse.

Det er ikke kosttilskuddet jod du skal ha i skapet i tilfelle atomulykke eller atomkrig. Du skal i utgangspunktet ta bare én tablett hvis det skjer. Og er du over 40, trenger du det ikke.

Ber folk over 40 år unngå å kjøpe jodtabletter – VG

Ber folk over 40 år unngå å kjøpe jodtabletter – beredskapen gjennomgås – VG

4. mar. 2022 — Kommunene får beskjed om å gjennomgå jodberedskapen for barn under 18 år, gravide og ammende. Men det er usannsynlig at det må tas i bruk.

Kommunene får beskjed om å gjennomgå jodberedskapen for barn under 18 år, gravide og ammende. Men det er usannsynlig at det må tas i bruk.

50 kommuner mangler jodtabletter – VG

11. mar. 2022 — ETTERSPURT: Apotek har innført maksbegrensning ved kjøp av de høykonsentrerte jodtablettene Jodix. Foto: Torstein Bøe / NTB …

Totalt 50 av 356 kommuner har rapportert at de mangler tabletter.

Stor etterspørsel etter jodtabletter – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Grunnet utviklingen i Ukraina har vi den siste uken solgt veldig mye jodix. De siste fire timene har vi solgt over 2500 esker, sier administrerende direktør …

– Grunnet utviklingen i Ukraina har vi den siste uken solgt veldig mye jodix. De siste fire timene har vi solgt over 2500 esker, sier administrerende direktør Patrick Hjetland i apotera.no i en pressemelding.

Apotek 1 innfører begrensninger på kjøp av jodtabletter – VG Nå

Apotek 1 innfører begrensninger på kjøp av jodtabletter – VG Nå: Nyhetsdøgnet

– Det er viktig at folk ikke blander Jodix, som er et reseptfritt legemiddel med høydose jod som kun skal brukes etter anbefaling fra myndighetene, og …

Etter avtale med Statens legemiddelverk innfører Apotek 1 maksbegrensning ved kjøp av de høykonsentrerte jodtablettene Jodix.

Apotekkjede sender ut jodtabletter – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Tablettene som skal fordeles torsdag og fredag er ikke Jodix, som er solgt tidligere, men Kaliumjodid SERB, opplyser Apotek 1 i en epost til NTB.

Apotek1 har fått inn en leveranse med jodtabletter til grossist som sendes ut til apotekene i slutten av uken.

Oslo-skole ber om lov til å dele ut jod-tabletter – VG Direkte

Oslo-skole ber om lov til å dele ut jod-tabletter – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Lysejordet skole i Oslo har sendt ut et skriv til elvenes foreldre hvor de ber om samtykke til å dele ut jod-tabletter til barna. Det skriver TV2.

Flere utsolgt for jod-tabletter: – Mange har satt seg på venteliste

Flere utsolgt for jod-tabletter: – Mange har satt seg på venteliste – E24

26. feb. 2022 — Apotera selger Jodix i pakker med 10 og 100 tabletter, og begge disse … også i vårt land, og vi følger situasjonen nøye, sa Støre til VG.

Jod-tabletter til bruk ved atomhendelser er noe av det Direktorat for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) anbefaler å ha i skapet til krisesituasjoner.

Apotek advarer om at folk kjøper feil jodtabletter

28. feb. 2022 — Apotek 1 opplyser at de ser tendenser over hele landet til at folk kjøper jodtilskudd i stedet for Jodix, som er den høykonsentrerte …

Apotek 1 opplyser at de ser tendenser over hele landet til at folk kjøper jodtilskudd i stedet for Jodix, som er den høykonsentrerte versjonen. Samtidig innfører de begrensninger på den «riktige» typen.

Keywords: jodix vg, vg jod, jod vg, vg jodix