Nrk samenes nasjonaldag

Samenes nasjonaldag – NRK TV

Samenes nasjonaldag. Lihkku beivviin! Vi feirer samenes nasjonaldag, og er med på markeringer fra hele Sápmi. Det blir musikk, hilsener og flotte gjester.

Sámi álbmotbeaivi NRK:s – Samenes nasjonaldag på NRK

18. jan. 2023 — Gjennom en rekke programposter, både på radio og på TV, samt på nrk.no vil NRK markere samenes nasjonaldag mandag 6. februar.

Vi feirer samenes nasjonaldag! – Ytring – NRK

6. feb. 2023 — 6. februar feirer vi samenes nasjonaldag i NRK og innbyr hele Norge til fest på NRK1. Dagen ble feiret for første gang for …

NRK Svarer: Hva lurer du på om samenes nasjonaldag?

6. feb. 2023 — Mange startet feiringen av samenes nasjonaldag allerede i forrige uke, men det er altså i dag, 6. februar, som er selve dagen.

Samenes nasjonaldag – Sámi álbmotbeaivi – NRK TV

Vi feirer samenes nasjonaldag, og er med på markeringer fra hele Sápmi. Det blir musikk, hilsener og flotte gjester.

Hvor feirer du samenes nasjonaldag? – NRK

6. feb. 2023 — 6. februar er samenes nasjonaldag og den feires over hele Sápmi. Vi har samlet det vi har funnet av markeringer.

Sámi álbmotbeaivi – Samenes nasjonaldag – NRK TV

6. februar 2021 kl. 21:14; Tillatt for alle; 59 min. Vi feirer samenes nasjonaldag. Her avsløres noen av samekoftas skjulte koder, og vi byr på …

Sámi álbmotbeaivi – Samenes nasjonaldag – Alle artikler – NRK

Mener samenes nasjonaldag bør bli fridag: – Vil koste 10 milliarder kroner. SV og MDG vil at hele landet tar fri på Samefolkets nasjonaldag.

Hurra for samenes nasjonaldag – NRK Super

Hurra for samenes nasjonaldag – NRK Super

6.februar er en viktig dag for samer. Da feirer de samenes nasjonaldag. · DETTE ER SLUTTEN – Foten i Døra #10 Fiksjonsserie · Kvinner i Saudi-Arabia får litt mer …

Hurra for samenes nasjonaldag

Keywords: nrk samenes nasjonaldag, samenes nasjonaldag nrk, nrk skole samenes nasjonaldag