Skjelvet nrk

Nytt jordskjelv i Tyrkia – skal være skader på flere bygninger

for 2 døgn siden — Minst 213 personer er skadet og tre personer har mistet livet i mandagens jordskjelv i Tyrkia og Syria.

Nytt jordskjelv i Tyrkia – skal være skader på flere bygninger

for 2 døgn siden — Hun forteller til NRK at hele nabolaget løp ut i gata, og at de nå har kommet til et roligere sted. – Vi tør ikke å sove hjemme i natt. Her …

Nytt jordskjelv i Tyrkia – NRK

for 3 døgn siden — Det er kommet meldinger om et nytt jordskjelv i Tyrkia med styrke 5,2, melder Reuters. Skjelvet ble først rapportert å ha styrke 5,5.

Derfor blir Tyrkia ofte rystet av jordskjelv – NRK

7. feb. 2023 — Moskeen i Malatya er en ruin etter jordskjelvet natt til mandag. Bare i fjor var det over 30.000 jordskjelv i Tyrkia.

Skjelvet « NRK Filmpolitiet – alt om film, spill og tv-serier

Skjelvet « NRK Filmpolitiet – alt om film, spill og tv-serier

31. aug. 2018 — Filmfestivalen i Haugesund (NRK): Skjelvet er Norges største katastrofefilm noensinne. Det finnes riktignok ikke mange av sorten, …

Effektene overgår alt man har sett før i norsk film.

Skjelvet – NRK1 og NRK TV – Serienytt

Premierekalenderen viser sendetidspunkt for serier, filmer og programmer på TV og strømming. Sjekk premieredato for Skjelvet her!

Slik oppstår jordskjelv – NRK Super

Slik oppstår jordskjelv – NRK Super

Eksperter sier dette skjelvet var veldig kraftig, det målte 7.1 på jordskjelvskalaen. Jordskjelv kommer av at jordskorpen beveger seg.

Slik oppstår jordskjelv

NRK-korrespondent Yama Wolasmal havnet i jordskjelv-drama

5. feb. 2023 — NRKs korrespondent i Libanon, Yama Wolasmal, merket det kraftige jordskjelvet i Tyrkia og Syria nært på kroppen, melder NRK.

NRK fjernet «Skjelvet» fra sendeplanen etter Gjerdrum-skredet

NRK fjernet «Skjelvet» fra sendeplanen etter Gjerdrum-skredet – Vårt Land

5. jan. 2021 — NRK fjernet «Skjelvet» fra sendeplanen etter Gjerdrum-skredet. FJERNET FILM: – Det handler om uttrykket som ligger i filmen sett opp mot det …

FJERNET FILM: – Det handler om uttrykket som ligger i filmen sett opp mot det vi nettopp har vært gjennom i Gjerdrum, sier NRKs TV-sjef.

Keywords: skjelvet nrk, nrk skjelvet