Vg muntlig eksamen

Regler for muntlig eksamen og muntlig-praktisk eksamen – Udir

Regler for muntlig eksamen og muntlig-praktisk eksamen

10. des. 2020 — Regler for muntlig eksamen og muntlig-praktisk eksamen. Bestemmelsene gjelder både for grunnskolen og videregående opplæring. Artikkel.

Bestemmelsene gjelder både for grunnskolen og videregående opplæring.

NÅ Nyhetsdøgnet – VG Direkte

VG Nå: Nyhetsdøgnet

Utdanningsdirektoratet har anbefalt regjeringen å avlyse skriftlig og muntlig eksamen i både grunnskole og videregående skole denne våren. Eksamen.

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål

Muntlig eksamen avlyses nasjonalt – VG

27. mai 2021 — Norges største skolekommune, Oslo, har også lenge kjempet for en avlysning av muntlig eksamen, etter at skriftlige eksamener tidligere er avlyst …

Regjeringen går til nasjonal avlysning av muntlig eksamen. Kunnskapsminister Guri Melby begrunner det med pandemi-situasjonen i skolene. Hun tok beslutningen før lærerstreiken.

Regjeringen avlyser eksamen – VG

11. feb. 2022 — Til slutt ble også muntlige eksamener på videregående skole og 10. klasse avlyst. VG snakket da med flere unge som følte seg mindre klare …

Avgjørelsen gjelder eksamen for elever på ungdomsskolen og videregående.

Samtlige fylkestopper: Avlys muntlig eksamen – VG

25. mai 2021 — Samtlige fylkesordførere og fylkesrådsledere vil avlyse muntlig eksamen. Det går frem av et brev til kunnskapsministeren før et møte med …

Samtlige fylkesordførere og fylkesrådsledere vil avlyse muntlig eksamen. Det går frem av et brev til kunnskapsministeren før et møte med henne tirsdag ettermiddag.

Lærernes forbundskjempe: Avlys muntlig eksamen – VG

16. apr. 2020 — Mektige Utdanningsforbundet som har 182.000 medlemmer blant lærere og skoleledere, ber om at også muntlig eksamen avlyses.

Mektige Utdanningsforbundet som har 182.000 medlemmer blant lærere og skoleledere, ber om at også muntlig eksamen avlyses.

Vil at alle avgangselever på VGS skal ha muntlig eksamen – VG

16. mar. 2021 — I februar ble alle skriftlige eksamener før sommeren avlyst. Nå ønsker regjeringen å endre reglene slik at alle kommer opp til muntlig …

I februar ble alle skriftlige eksamener før sommeren avlyst. Nå ønsker regjeringen å endre reglene slik at alle kommer opp til muntlig eksamen.

Avgangselever er urolige og sure før muntlig eksamen – VG

19. mai 2021 — Blir videregåendeelever syke eller havner i karatene før de skal ha muntlig eksamen, må de vente til høsten med å få tatt den på nytt.

Blir videregåendeelever syke eller havner i karatene før de skal ha muntlig eksamen, må de vente til høsten med å få tatt den på nytt. Elevorganisasjonen frykter elever vil møte opp selv om de har symptomer.

Ber regjeringen avlyse eksamen – VG

9. feb. 2022 — Våren 2020 og 2021 ble både skriftlig og muntlig eksamen avlyst på grunn av coronapandemien. Utdanningsforbundet er tydelige på at det er …

Onsdag fremmer partiet Rødt forslag om å avlyse eksamen våren 2022. Lederen av Stortingets utdannings- og forskningskomite er bekymret for elevene.

Forslag til gjennomføring av muntlig eksamen

Historie vg 2 og 3: Forslag til gjennomføring av muntlig eksamen

Til høyre finner du et forslag til gjennomføring av muntlig eksamen i historie. Du finner også forslag til vurderingskriterier.

Keywords: vg muntlig eksamen